4 goede redenen om voor een topdekmatras te kiezen

Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je huidige matras, dan kun je verschillende dingen doen om dit probleem te lijf te gaan. Als je de tijd nog niet rijp acht om je basismatras te vervangen zou je ervoor kunnen kiezen om voor een topdekmatras 160x200n van Perfecthomeshop te gaan. Lees verder om te weten wat de vier belangrijkste reden achter deze aanbeveling zijn. 

Verlenging levensduur matras

Wanneer je besluit een topdekmatras bovenop je basismatras te leggen, dan verleng je daarmee de levensduur van het laatstgenoemde matras. Dat wordt dan namelijk veel minder intensief gebruikt. Wat je later ook met dat matras denkt te gaan aanvangen, een langere levensduur en een betere conditie zijn altijd gunstig.

Overbruggingsperiode

Een topdekmatras kun je uitstekend gebruiken om een overbruggingsperiode mee door te komen. Deze periode kun je hebben omdat je nog even wilt wachten met het definitief aanschaffen van een nieuw matras, bijvoorbeeld omdat dat financieel nu niet mogelijk is of omdat er binnenkort een verhuizing aankomt.

Extra comfortlaag

Een extra comfortlaag wordt door je topdekmatras zeker geboden als het matras dat daaronder ligt voor jou te hard blijkt te zijn. Houd er wel rekening mee dat dit comfort puur afkomstig is van het topdekmatras. Het eigenlijke matras wordt er namelijk niet opeens comfortabeler door.

Het hygiënische oogpunt

Tenslotte staan topdekmatrassen bekend om hun makkelijke wasbaarheid. De tijk ervan stop je namelijk met gemak in de wasmachine. Voor reguliere matrassen geldt dat uiteraard niet. Om die reden kunnen topdekmatrassen als meer hygiënisch worden bestempeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *