Afwisselen van zittend en staand werken

Wanneer je meer met je gezondheid bezig wilt zijn is het verstandig om niet alleen zittend te werken maar het af te wisselen om te gaan staan. Een houdingswisseling is juist heel erg goed. Je kunt in je pauze ook een wandeling maken. Je kunt ook een zit sta bureau tijdens je werk gebruiken. Je doorbreekt ook de sleur van de dag door het af te wisselen met zitten en staan. Een hele dag staan is ook niet goed voor je benen omdat er dan druk op komt te staan.

Op flexwerkplekken zijn de zit sta bureaus ook een hele goede optie. Ze zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar waardoor meerdere gebruikers er aan kunnen werken in de houding naar hun wens. Er zijn ook elektrische zit sta bureaus met een geheugenfunctie waardoor je dit kan programmameren en je eenvoudig met één druk op de knop de juiste houding kan instellen.

Verschillende zit sta bureaus

Het is medisch aangetoond dat als je langdurig in dezelfde houding werkt slecht is voor de gezondheid. Er zijn veel mensen die op kantoor werken en dus ook veelvuldig in dezelfde houding werken. Dankzij de zit sta bureaus kan daar verandering in komen.

Er zijn verschillende zit sta bureaus zodat er altijd wel een bureau bij zit die persoonlijk gekozen kan worden. Enkele zit sta bureaus zijn:

Het instapmodel BNZ 300 serie

Deze is in verschillende maten te verkrijgen. Daardoor zijn ze te gebruiken voor zowel een thuis kantoor als op het werk.

Het meest verkochte bureau BNZ 470 serie

Dit zit sta bureau heeft een verstelling die drietraps is in de poten en is in de hoogste stand ook stevig.

Zit sta duo werkplek BNZ 950 serie

Hierbij zitten er twee bladen op één onderstel. De beide werkbladen zijn afzonderlijk van elkaar in hoogte te verstellen.

Topmodel BZN 4-poot

Deze is als bureau en vergadertafel te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *