Denk in mogelijkheden

muursticker

Wanneer je aan een muursticker denkt, denk je vaak aan afbeeldingen en teksten voor op de muur. Maar met de stickers heb je nog veel meer mogelijkheden, letters, reclame’s voor bedrijven en winkels, stickers voor buiten en nog veel meer mogelijkheden. Het prettige van de stickers bij plakhetzelf.nl is dat je deze geheel zelf kunt ontwerpen, je kunt je eigen afbeeldingen en teksten toevoegen om er een prachtig ontwerp van te maken. Waar je de sticker ook aan wilt brengen, het is een prachtige decoratie.

muursticker

Ontwerp je eigen letters

Wil je geen blokletters maar je eigen soort letters ontwerpen, bij het ontwerpen van een muursticker is dit goed mogelijk. Je bent niet verplicht om een afbeelding te kiezen, letters kun je ook met de online ontwerper ontwerpen. Door de letters op je eigen idee en inzicht aan te brengen op een leuke plek, heb je een prachtige decoratie. Voor de kinderkamer is het natuurlijk leuk om er een afbeelding bij te doen van iets wat je kind leuk vind, de afbeelding kun je eenvoudig zelf uploaden en toevoegen aan je tekst.

Professioneel bedrijfslogo

Ook voor een professioneel logo kun je goed terecht bij plakhetzelf.nl, het logo in de vorm van een muursticker kun je binnen aanbrengen op de wand van een bepaalde ruimte. Bij binnenkomst in de centrale hal bijvoorbeeld, het gebruik van een eigen huisstijl betreft kleuren is natuurlijk mogelijk. Met de online ontwerper kies je zelf de kleuren van het logo, zijn er afwijkende kleuren neem dan even contact op met een van de medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *