Help! Ik vind het interieur van mijn woning niet meer leuk!

wonen

Ik woon nu al 25 jaar in hetzelfde huis. Het is een fijn huis waar ik veel heb meegemaakt. Ik heb er genoeg herinneringen gemaakt. Nog altijd geniet ik ervan om na een lange dag van werk thuis te komen. Toch merk ik de laatste tijd dat mijn interieur mij niet meer aanstaat. Daarom ben ik op zoek gegaan naar tips en inspiratie. Inmiddels heb ik genoeg tips en inspiratie gevonden en weet ik hoe ik mijn nieuwe interieur er uit wil laten zien. Wellicht ben jij momenteel ook op zoek naar een nieuw interieur. In deze blog deel ik graag enkele tips met je. 

Inspiratie opdoen voor een nieuw interieur 

Er is gelukkig veel te vinden op het gebied van interieur. Ik heb onder andere inspiratie opgedaan door het programma ‘kopen zonder kijken’ te kijken. In dit programma geven stellen de macht uit handen. Zij laten een huis kopen door de redactie van het programma. De huizen die gekocht worden zijn vaak oud van binnen. Er dient dus een hoop geklust te worden. Als kijker (en als iemand die op zoek is naar inspiratie) heb je er veel aan om naar dit televisieprogramma te kijken. 

Pinterest

Ook via de app ‘Pinterest’ doe je makkelijk inspiratie op voor een nieuw interieur. Je dient wel eerst een (gratis) account aan te maken. Na het aanmaken van een account, kun je via de zoekfunctie verschillende interieur mogelijkheden bekijken. Zie je iets wat je bevalt? Door de afbeelding te ‘pinnen’, kun je deze op een later moment altijd weer terugvinden. 

Instagram

Op Instagram zijn veel mensen actief die inspiratie delen op het gebied van interieur. Mede door Instagram heb ik een nieuwe vloer uitgezocht. Ik ben gegaan voor laminaat tegels. Ook heb ik nog even getwijfeld over een pvc vloer. Na advies van Laminaathal ben ik toch voor de laminaat tegels gegaan.  

Hopelijk heb je iets aan mijn tips en helpt het jou om inspiratie op te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *