Hoe vind ik de perfecte raamdecoratie?

zonwering

Ga jij binnenkort verhuizen naar je droomhuis en ben jij nog aan het twijfelen over de inrichting hiervan? Dan ben je zeker niet de enige, veel mensen vinden het lastig om een huis vanaf nul in te richten. Het aanbod aan meubels is namelijk zo groot dat een keuze maken erg lastig is. Het inrichten van je huis is erg belangrijk omdat je hier elke dag bent. Je wilt daarom wel in een huis thuiskomen waar een fijne sfeer hangt. 1 van deze dingen die de sfeer bepaald is raamdecoratie. In deze blog vertellen wij je meer over raamdecoratie.

Op zoek naar een partij voor raamdecoratie in jouw omgeving? We zetten een aantal handige links voor je op een rij: 

Raamdecoratie voor grotere ramen

Wanneer je een kamer hebt met grote ramen erin kan dit overdag een mooi effect geven. In de avond heb je dan wel het probleem dat je tegen een groot donker vlak aankijkt. Daarom is raamdecoratie vooral bij grote ramen erg belangrijk. Je kunt ervoor kiezen om er een groot gordijn over de breedte van het raam te hangen maar dan kijk je weer de hele avond tegen een stof vlak aan. Plisségordijnen en jaloezieën kunnen op grote ramen een erg mooi effect hebben. 

Raamdecoratie in de badkamer

De ideale raamdecoratie verschilt per ruimte in het huis. Aan vocht in de badkamer is bijvoorbeeld niet te ontkomen. Je zult je raamdecoratie hier dan ook op moeten aanpassen. In de badkamer vind je namelijk nooit dezelfde gordijnen terug als in de woonkamer. Aluminium en polyester zijn bijvoorbeeld mooie materialen voor in de badkamer die goed tegen vocht kunnen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *