Je eigen droomchalet ontwerpen

chalet bouw

Een kant en klaar chalet is al geweldig, maar wat dacht je ervan om je eigen chalet te ontwerpen en te laten bouwen? Ingedeeld zoals jij dat wilt, de ruimte zo groot dat het voor jou en je gezin perfect uitkomt. Chalet bouw van de Bergjes zorgt ervoor, dat je echt een droomchalet hebt. Gebaseerd op een basismodel kunnen je wensen in kaart worden gebracht, kies voor de perfecte indeling en de materialen die je mooi vindt. Zowel aan de binnen als buitenkant bepaal jezelf de sfeer.

Duidelijk ontwerp en schetsen

Voordat de echte chalet bouw gaat beginnen, worden er eerst schetsen gemaakt van je droomchalet. Prachtige 3D tekeningen, brengen je ontwerp tot leven, waarbij je ziet hoe het daadwerkelijk gaat worden. Nadat alles besproken is, eventuele wijzigingen zijn aangepast volgt het definitieve ontwerp. Deze bouwtekening is tevens voor de fabrikant om je chalet te gaan bouwen, is je chalet gereed voor transport dan zal de Bergjes je begeleiden in dit traject. Ook voor het plaatsen en afstellen, ben je aan het goede adres.

chalet bouw

Bepaal zelf de formaten

Kies je ervoor om gebruik te maken van chalet bouw, dan heb je de mogelijkheid om zelf het formaat van je chalet te bepalen. Ook betreft de indeling, de keuken en de badkamer heb je meer dan voldoende keuze om uit te kiezen. Materialen, kleuren, en verschillende formaten het is allemaal mogelijk. Of je nu van een moderne inrichting houdt of van klassiek, bij de Bergjes vind je altijd iets wat je leuk vindt en binnen je budget ligt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *