Jouw zomer thema

Je tuin ziet er geweldig uit, maar er mist iets. je wilt een zomer thema aan jouw tuin vastmaken om het wat vrolijker te maken voor jezelf of jouw gasten. Je hebt geen idee wat er nu nog mist en probeert dit nog uit te vinden. Misschien komt dit omdat de zon nog niet schijnt of je simpelweg geen idee hebt wat je aan het doen bent. Je hebt alles uitgedacht, maar hebt niet naar mening gevraagd van anderen. Dit kan ook invloed hebben op jouw manier van denken.Bij de zomer kun je makkelijk denken aan iets tropisch zoals een palm plant

Hoe je dit aanpakt

Wanneer je denkt aan iets tropisch kun je het best een mindmap maken met alle woorden die te maken hebben met het woord tropisch wanneer je eraan denkt.Een palmboom of een palm plant zou niet het enige zijn wat in je zou moeten opkomen. Zie dieren voor je zoals leuke dolfijnen, vogeltjes, krabben en vissen in de zee. Deze dieren hebben alles met de thema “zomer” te maken. Dit is geen idee dat je hiervan steelt, Maar het idee dat je helpt bij het gene   te vinden wat je mist. Zie dit als een inspiratie en niet als een gestoorde een idee.

Jouw opties

Wat je ook zou kunnen doen is op het internet zoeken naar de zoekterm zomer en zo kijken naar websites met blogberichten die jou kunnen helpen de volgende stap te zetten. Ook afbeeldingen op Google helpen snel bij het vinden van een onderwerp. Summer magazine’s kun je vast mogelijk bestellen via het internet, deze staan vol met afbeeldingen die gerelateerd zijn aan de zomervakanties net zoals boeking websites. Heb jij toevallig al deze opties uitgeprobeerd, kun jij eventueel iemand kennen die veel reist en wat vragen stellen over hun belevingen in warme landen.Nou, is dit niet een goed idee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *