Mijn deuren vervangen was echt een goede keuze!

binnendeuren

Ik zat laatst naar vtwonen te kijken. Hier werd een gedateerd interieur omgetoverd tot iets wat helemaal van nu is. Er werd heel wat opgeknapt. Zo kreeg het stel een nieuwe vloer, werd de trap gerenoveerd en er werden nieuwe binnendeuren geplaatst. Dat was echt een eye-opener voor mij! Ik kijk al jaren tegen dezelfde (lelijke) binnendeuren aan. Mijn binnendeuren zijn aardig vergeeld en zijn allesbehalve mooi te noemen. 

Mijn zoektocht naar nieuwe binnendeuren

In het woonprogramma vtwonen werden er nieuwe binnendeuren geplaatst bij het stel. Het bleek om taatsdeuren te gaan. Ik kan mij goed voorstellen dat je geen idee hebt wat een taatsdeur is, tijd om je hier een les in te geven :-). Een taatsdeur is met een scharnier verankerd in de boven- en onderzijde van de deur. De taatsdeur draait verticaal om zijn as. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien .

Afijn, ik wilde ook zo’n mooie taatsdeur. Ik heb deze geplaatst in de hal (toegang naar de woonkamer). Het effect is echt geweldig. Verder heb ik mijzelf getrakteerd op nieuwe Skantrae binnendeuren. Ben je zelf op zoek naar nieuwe binnendeuren, maar wil je niet teveel geld kwijt zijn? Bekijk dan eerst binnendeuren aanbiedingen. Dat kan je een hoop geld schelen. 

Al mijn binnendeuren zijn geplaatst door een professioneel bedrijf, Vloerloods.com. Het plaatsen van de nieuwe binnendeuren ging relatief snel. ‘s Avonds kon ik al genieten van mijn nieuwe deuren! 

En verder?

Verder heb ik nieuwe accessoires gekocht. Denk hierbij aan nieuwe vazen, bijzettafeltjes en schilderijen. Mijn interieur ziet er weer als nieuw uit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *