Mijn top drie vloersoorten

Wanneer je het interieur van je woning gaat bepalen is de vloer erg belangrijk. Een vloer geeft namelijk een bepaalde sfeer mee aan de woning. Echter heb je tegenwoordig de keuze uit enorm veel verschillende vloersoorten. Door de enorm keuze is het voor veel mensen lastig om een vloer te vinden die goed bij hen past. Om deze mensen een beetje te helpen heb ik mijn top drie vloersoorten even op een rijtje gezet.

Massief houten vloeren

Om te beginnen de bekendste vloersoort: de massief houten vloeren. Houten vloeren worden al enorm lang gebruikt en zijn dan ook de oudste vloersoort die er bestaat. Doordat deze vloeren van een natuurproduct worden gemaakt zijn alle houten vloeren uniek. Dit geeft een warme sfeer aan de ruimte waarin de vloeren liggen. Doordat er enorm veel verschillende soorten hout zijn, heb je de keuze uit veel verschillende opties wanneer je kiest voor een houten vloer.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn kunststof vloeren die enorm op houten vloeren lijken. Moderne PVC vloeren zijn dan ook zo realistisch dat veel mensen ze niet meer van houten vloeren kunnen onderscheiden. Echter hebben de PVC vloeren nog een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn ze waterafstotend en een stuk steviger als de meeste houten vloeren. Het nadeel is dat ze over het algemeen een stuk duurder zijn als veel andere vloersoorten.

Tegelvloeren

Tegelvloeren werden vroeger alleen in badkamers gebruikt, maar tegenwoordig heb je ook enorm mooie tegelvloeren voor in woonkamers of keukens. Grote tegels kunnen een moderne en strakke uitstraling geven aan je woonkamer. Vooral voor nieuwe huizen zijn deze vloeren erg aan te raden.

Op de website van Martijn de Wit vloeren kan je een groot assortiment aan vloeren vinden. Het is dus zeker een aanrader om hier inspiratie op te doen wanneer jij aan het zoeken bent naar een nieuwe vloer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *