Tips om jouw woning een nieuwe look te geven!

binnendeur

Kijk je al jaren tegen hetzelfde interieur aan? Eens in de zoveel tijd is het tijd om je woning een upgrade te geven. Wellicht heb je al inspiratie opgedaan via Instagram, Pinterest of heb je onlangs een hotel bezocht met een té gek interieur. Er is veel mogelijk op het gebied van wonen. In deze blog delen we je een aantal tips hoe je jouw woning een compleet andere look kunt meegeven. Heb je deze blog gelezen en heb je zelf nog aanvullende tips? Laat het ons gerust weten! Onze redactie bekijk alle binnengekomen reacties en zal waar nodig deze blog aanvullen met jouw tips. Zo zorgen we samen voor een compleet blog met allerlei tips voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw interieur. 

Tip 1: Vervang de binnendeuren in jouw huis! 

De tijd dat een deur enkel functioneel is, is allang voorbij! Tegenwoordig zijn de mooiste binnendeuren verkrijgbaar bij website Deurmarkt.com. Of je nu voor een taatsdeur of een ander soort deur gaat. Het vervangen van je binnendeuren is een relatief grote invetsering, maar doet wel erg veel voor de look & feel in jouw woning. 

Tip 2: Ga voor een nieuwe vloer 

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer in jouw woning. Is de vloer in jouw woning versleten of ziet hij er simpelweg oubollig uit? Ga voor een nieuwe vloer! Met een pvc- of laminaatvloer kun je tegenwoordig alle kanten op. 

Tip 3: Geef je trap een upgrade! 

De hal (met daarin vaak de trap) is in veel Nederlandse huishoudens een ondergeschoven kindje. Is de trap in jouw woning versleten en ziet deze er niet meer uit? Ga dan voor een traprenovatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *